Arrangementerne 2013 efterår - vinter

 

Referat af julearrangement i Esrum Ældre Klub

den 12 – 12 – 2013

 

Det sidste arrangement i 2013 var julearrangementet, som startede kl. 16.oo i Esbønderup Kirke, hvor vores præst Else talte over emnet de nyfødte, Jesus og Johannes.

 

Herefter kørte vi alle til Gribskolen hvor der var dækket op til julefest, og hvor der duftede herligt af Ullas gode julemad, og hvor rynkevridernisserne var på plads og klar til at spille for os

 

 

Men inden da måtte gæsterne lige en tur forbi kassereren og betale de 150,oo kr det kostede at deltage, og så en tur forbi Bent Ole og få indkøbt drikkevarer.

Herefter bød Irene velkommen og orienterede om arrangementet.

 

Ind kom så juleflæskestegen, med rødkål, brunede kartofler, sovs og surt, og fik tænderne til at løbe i vand, det smagte så englene sang, alt imens rynkevriderne spillede, og snakken gik,

 

                                                         

Herefter kom det spændende øjeblik, hvor ris á la manden og kirsebærsovsen skulle bydes rundt, hertil blev der serveret gratis portvin. man fik nemlig at vide, at der var gemt en mandel i hver skål ris á la mande, så nu gjaldt det om at være heldig, der var nemlig en mandelgave til hver funden mandel, så der blev spist op ved alle borde, og de heldige fik udleveret deres gave.

 

Herefter blev der sunget julesange, og så var der tid til en tår kaffe, med klejner, brune kager og pebernødder, alt imens Irene læste op om hvordan børn i 2 klasse opfatter det at blive gammel.

 

Da alt dette var overstået var det det allerbedste lotteri, nemlig det gratis lotteri, der løb af stabelen med masser af præmier, som var skænket af foddamen i Esbønderup, Jytte og Jens Jakob Hindhede, og klubben.

 

Efter alt dette var det rart at få lidt motion, så der blev spillet op til en julesvingom, indtil klokken blev 21.oo hvor Irene sagde tak for en dejlig aften, og på gensyn d. 9 Januar 2014

 

Referent

Betty Ellegaard

     

_____________________________________________________oOo_________________________________________________

 ______________________________________________    

 

 

 

Referat af arrangement i Esrum Ældre Klub torsdag

den 5 dec. 2013

 

 

Det blev en dejlig dag i Esrum Ældre Klub. Selv om Orkanen Bodil rasede udenfor var der mødt 46 medlemmer op, til smukt pyntede borde, med levende lys og juleservietter.

 

Irene bød velkommen og og fortalte om dagens arrangement, med Luciaoptog, æbleskiver og gløg.

 

Men først skulle der synges, Irene foreslog ” Der Er Noget I Luften”

 

Herefter kom der en flok børn fra Esbønderup børnehave, med lys og lange røde bånd i hænderne og lange hvide kjortler, og den yndigste Luciabrud med lyskrans på hovedet, og sang Luciasangen mens de gik rundt om bordene

Børnehavens dejlige børnekor

Efter gentagne gange med Luciasangen stillede børnene op til mere julesang nemlig ” På Loftet Sidder Nissen Med Sin Julegrød” og bagefter ” Der Sad En Lille Nissemand”

 

Herefter blev der serveret Gløg og Æbleskiver, klejner, brune kager og pebernødder, og så gik snakken livlig, mens kaffen blev serveret.

 

Det traditionelle amerikanske lotteri blev solgt ved bordene, og der gik mange glade vindere hjem med flotte præmier.

 

Men først fik vi et par gode vitser af Irene så lattermusklerne blev rørt, og så gik snakken igen, indtil vi til slut sang ” Dejlig Er Jorden ” og til sidst vores slagsang.

 

Referant

Betty Ellegaard

 

_____________________________________oOo_______________________________________


Referat af Bankoarrangement i Esrum Ældre Klub

21 november 2013

 

 

 

Til dette arrangement var der mødt 66 medlemmer op, som blev budt velkommen af Irene, som opfordrede til at synge ” Dybt Hælder Året I Sin Gang” og herefter blev der serveret kaffe og franskbrødsmadder med rullepølse, spegepølse og hamburgryg, og små muffins.

 

Irene orinterede om spillet og slog fast at men ikke brugte det med bankonummeret, her i klubben.

Herefter gik man til brikkerne, og spillede på livet løs, først 4 spil, hvor mange var heldige.

 

 

 

I pausen solgte Grethe hæfter fra Sønder-jyllandsturen, til dem der ikke var med ved sidste arrangement, og Irene havde fundet nogle sjove vitser frem, så vi også fik rørt lattermusklerne.

 

Hurtigt var spillet i gang igen, og fortsatte med endnu 4 spil, indtil Preben kom med bussen.

Eftermiddagen sluttede med ” I Skovens Dybe Stille Ro”, og selvfølgelig vores slagsang.

 

Referant: Betty Ellegaard

 

________________________________________oOo___________________________________ 

 

 

Referat af arrangement i Esrum Ældre Klub

den 7. Nov. 2013

 

Vi startede som sædvanlig med en velkomst fra Irene, og en særlig velkomst til foredragsholderen Frank Samuelsen, som skulle fortælle om sin tid som pilot hvor han fløj ”med de fine”

Men først en sang: Pensionistsangen, og herefter kaffe med Annas dejlige sirupskage, og små ”øretæver” Der var mødt 58 medlemmer op til dette forrygende foredrag.

 

 

Pilot Frank Samuelsen                                                  Falcon 20, som Frank fløj med

 

Herefter tog Frank over, og startede med at fortælle lidt om sig selv. Han gik på pension som 55 årig efter 20 år i SAS og 15.000 timer i luften, han havde fløjet jorden rundt for SAS.

Frank kom i lære som 17 årig som flyvemekaniker, og som flyvemekaniker får man automatisk flyvecertifikat. Han fortalte om sin første soloflyvning, hvor han havde en del sommerfugle i maven, men han fik certifikat til både soloflyvning, natflyvning og meget mere.

I 1976 skulle han ind som soldat, men han havde behov for 14 dage fri til flyvning for at få sine papirer i orden, det kunne han ikke få, så han henvendte sig til daværende forsvarsminister Karl Skytte. Fik foretræde for ministeren og fremlagde sit problem, hvilket resulterede i, at han fik sine 14 dage fri.

Efter en tid med rundflyvninger over Legoland og Billund fik Frank job hos Air Marine A/S i Billund.

Han fortalte om en tur til Sortehavet, hvor de landede i Rumænien, og skulle vente lang tid.

Da de havde ventet en tid kom der en dame og bød dem indenfor på kaffe, hun fandt et gammelt spritapperat frem, kom vand og bønner i en gryde og kogte det hele godt igennem og skænkede op !

Og som de høflige mennesker de var, drak de kaffen.

 

Frank havde også fløjet med ministre, bl. Kjeld Olesen og Ivar Nørgaard, hvor sidstnævnte udbrød, da han så Frank : Er det den knægt der skal flyve med os !!

 

På et tidspunkt bliver Frank spurgt af hans chef, om hvilken maskine de skulle købe, hvortil Frank promte svarede ” En Falcon 20 ”.Den blev indkøbt, og siden fløj Frank med mange prominente personer. bl.a ABBA

 

 

Men også Dronning Silvia og Kong Carl Gustav, men inden de kom om bord måtte maskinen gennemgåes af bombehunde og den røde løber rulles ud.

 

Herefter holdt vi en lille pause, hvor Irene fortalte et par vitser, og Grethe Steinmann solgte hefter, som hun havde skrevet og fået trykt, fra vores sommerudflugt til Sønderjylland.

 

Da pausen var slut, fortsatte Frank, og nu syntes han også at han ville fortælle en vits,som blev kvitteret med et ordentlig bifald og bagefter fortalte han om en tur han havde haft, hvor han skulle hente en meget gammel og syg kvinde for SOS International. Hun skulle hentes i Alicante og flyves til Helsingfors på sygehus...troede de, men det endte med at hun skulle flyves hjem, og det ville sige til en lille by i Nordfinland som hedder Oulo, og da de nåede dertil stod der en masse mennesker på flyvepladsen med flag og bannere og hilste den gamle dame velkommen hjem, hvorefter hun blev kørt på sygehuset.

 

Det viste sig at det var hendes familie der havde modtaget hende, og de fortalte at den gamle dame aldrig havde været udenfor sin hjemby, men da hun fik at vide at hun led af uhelbredelig cancer, solgte hun alt hvad hun ejede og havde, og bestilte en rejse til Alicante, og hjemtransport i privatfly, som den sidste oplevelse i sit liv.

 

Frank havde også fløjet for Direktør Svanholm fra de forenede bryggerier, og for prinsen og prinsessen fra Ryadt, som havde været i Paris for at shobbe, bl.a. pelse, fugle , smådyr og meget andet som blev læsset om bord på flyveren.

Efter hjemkomsten til Ryadt blev de inviteret til middag hos prinsen, hvilket var en noget speciel oplevelse, der var dækket op på gulvet, og midt i det hele lå et stegt får, som prinsen øste op af til dem med sine bare næver, herefter tilstod prinsen at hvidvinen de fik var en flaske han havde stjålet om bord på flyveren, for hvis de selv havde taget den med kunne de resikere at blive straffet hårdt hvis det blev opdaget, man ser jo lidt anderledes på tingene i Arabien end herhjemme.

 

Franks fine Falcon 20 blev solgt til et firma i Ford Lauderdale i Florida, og han fik selv lov til at flyve den sidste tur, for at aflevere den,

Efter alt dette blev han ansat i SAS i 1986, og var der i 20 år indtil han gik på pension.

 

Efter denne spændene eftermiddag var der lodtrækning, om sneøl, selvfølgelig og derefter tid til at sige farvel, med sangen ”Jeg Elsker Den Gamle Den Vaklende Rønne” og herefter vores Slagsang.

 

Referant Betty Ellegaard

______________________________________oOo_____________________________________

 

 

Referat af arrangement i Esrum Ældre Klub d. 24 – 10 – 2013

Dette arrangement startede med velkomst af Irene, og en særlig velkomst til Astrid og Kai Kristensen, som skulle fortælle om en cykeltur Irland rundt, på Mauntain Bikes alt imens de viste billeder derfra og fortalte anekdoter.

 

Så tog Astrid og Kaj over, og fortalte lidt om dem selv, om at de havde rejst både i New Zeeland Swejts og Irland, samt cyklet fra Esbjerg til Skagen.

Irland tog de til bl.a. fordi de var store beundrer af The Dublinaires og deres irske musik.

Kaj og Astrid fortalte om Irland, som er dobbelt så stor som Danmark, og om irerne som er katolikker, og om hvor svært det var at skulle køre i venstre side af vejen, om pupper, guinness og folkemusik.

De viste billeder af en mindeplade af byens æresborger, John F. Kennedy, i byen Galway.

Vi fik historien om hvordan Riverdance opstod, Riverdance danses kun med benene, overkroppen holdes i ro. Og det skyldes herremændene, tilbage i attenhundredetallet, som forbød folkene at danse, men når der var fest på kroen udviklede de dansen, således at når herremanden kikkede ind ad vinduerne kunne han kun se overkroppen, som jo var i ro, mens benene spjættede nok så lystigt.

Astrid og Kaj havde besøgt en skole hvor folk kom langvejs fra for at lære Gælisk, de havde besøgt Clifs of Mohair, hvor der var store områder med store lodrette klipper masser af stengærder og græssende får. De havde besøgt Aran Island hvor men strikkede trøjer med bestemte mønstre, et mønster for hver familie, og historien fortæller at det var fordi, når der var fiskere der forliste ude på

havet, kunne man, i gamle dage, identificere sin familie på trøjens mønster, en noget makaber historie.

Kaj og Astrid havde besøgt slotte, kirker, blomstrende parker på deres cykeltur Irland rundt, de havde besøgt pupper, og overnattet hos private.

De fortalte om Dublin som var grundlagt af wikingerne, og om den store kartoffelkrise i midten af 1840 erne.

Om Belfast, med universitet og Rådhus m.m. om den dok hvor Titanic blev bygget, og om store Whisky destillerier og om Sct. Patriks day, og om fiskerpigen Molly Malone som de spillede en sang om, som vi kunne synge med på, og alt hvad de fortalte blev fulgt op af musik og billeder, det var et rigtig godt foredrag, hvad mange også gav udtryk for.

Arrangementet sluttede af med "Jylland Mellem Tvende Have" til ære for Astrid og Kaj som var kommet helt fra Esbjerg, herefter var der lodtrækning og så vores afslutningssang.

Referent Betty Ellegaard

 

_______________________________________________oOo______________________________________________________

 

 

Refefrat af Løvfaldsturen / 45 års fødselsdagen for Esrum Ældre Klub

torsdag den 17oktober 2013

Løvfaldsturen i år gik til Ellegaarden ved Hillerød.

Restaurant Ellegårdens oprindelse ligger tilbage til 1700-tallet, hvor dette var et lille husmandssted og blev beboet af musikanter der levede af at spille, synge og sprede glæde.Op gennem årene blev det til en bondegård og nu var det svinenes grynten og køernes muhen, der var musikken og Ellegårdens levebrød.

I ca. 1950 blev det drive-in cafeteria og gartneri, et meget yndet udflugtsmål. I 1986 blev det omdannet til restaurant, men stadig med bevarelsen af den gamle hygge. Gartneriet blev nedlagt og i stedet blev der anlagt et dejligt udeareal med en lille sø. Her kan gæsterne i forbindelse med et selskab f. eks. nyde velkomstdrinken, eller drikke kaffen.

Årene med musikanter, dyr og landbrug, er nu blevet forenet til en hyggelig restaurant og selskabsforretning. Nu serveres der høj kvalitet af mad og hyggemusik. Så i oprindelse, videre og til nu kan man se at Ellegaardens tema stadig holder : Sprede glæde

Lis Taal har siden 1986 ejet og drevet Restaurant Ellegaarden i Hillerød.Siden 2000 i samarbejde med sønnen John Taal.

67 feststemte medlemmer af vores ældreklub ankom til stedet i busser lidt i kl. 12, og blev bænket i den hyggelige og festpyntede restaurant.

Musikken blev leveret af Ove Olsen på Keyboard, og så ventede man spændt på maden, som bestod af laksetatar med nybagt brød, og herefter Hereford Oksesteg med waldorfsalat, grøntsager og tyttebærsyltetøj, alt sammen fremragende tilberedt og serveret. Herefter blev der udleveret en sang i anledning af fødselsdagen.

Efter maden var der tid til en lille svingom til tonerne af Ove Olsens Keyboard, og det var der mange der benyttede sig af, inden der i en pause blev trukket lod på medlemsnumrene om fine

præmier, hvoraf 3 flasker vin var sponsoreret af EuroSpar i Græsted

I pausen blev der også serveret kaffe, med en dejlig fødselsdagslagkage til.

Klokken 17,00 var det tid til at bryde op, og finde ud til busserne igen, efter en dejlig og vellykket arrangement men inden da bad Doris Nielsen om ordet, og fortalte lidt om klubbens start for 45 år siden, og takkede bestyrelsen for det store og frivillige arbejde som der bliver lagt i klubben.

Grethe, Irene og Inge udlodder præmier på medlemsnumrene

Herefter gik turen hjemad med glade men trætte medlemmer.

Referent

Betty

_____________________________________________oOo__________________________________________-_

 

Referat af arrangement i Esrum Ældreklub d.10 – 10 – 2013

Der var dækket op til både modeopvisning kaffe og hygge, da Esrum Ældreklub tog imod, torsdag d. 10 Oktober hvor efterårsfarverne konkurrerede med solen om at se flottest ud.

Og Irene lagde da også ud med at byde velkommen til de 44 fremmødte medlemmer, med op-fordring til at synge "Nu Falmer Skoven Trint Om Land".

Herefter var der kaffe med Grethe og Bettys hjemmebagte kage, og så gik det ellers løs med mode-opvisning, vel at mærke for både herrer og damer, med tøj fra Damernes Butik som havde tøj fra bl.a. England og Frankrig.

Grethe, Bent Ole, Gert, Sussi og Betty gik mannequin, i både bukser, bluser, skjorter, trøjer, nederdele og overtøj, der var noget for enhver smag, og pengepung, sidste indslag i opvisningen foregik i nattøj, hvor alle fire modeller kom ind i salen, hånd i hånd, klædt på til godnathistorie, syngende " Sov Dukkelise", og stillede op til fotografering, og klapsalver.

Grethe, Sussi, Gert, Betty og Bent Ole

Herefter var der frit slaw på tøjstativerne, man prøvede, og prøvede, og handlede til den store guldmedalje, og ind imellem slappede man af med en hyggesludder og en øl, så alt i alt en rigtig hyggelig eftermiddag, og damerne fra Damernes butik gik derfra med store smil på læben.

Irene fremtryllede også et par vitser, inden vi sluttede af med " Jens Vejmand" udlodning på medlemsnumrene og vores slutsang.

Referent

Betty Ellegaard

_________________________________oOo______________________________________

 

 

 Referat af Arrangement i Esrum Ældreklub d. 26 sept. 2013

Til dette arrangement var der mødt 53 medlemmer, som alle blev budt velkommen af Irene, som også bød velkommen til dette arrangements  underholder: Søren Westerholm fra Sorø, som skulle underholde med sang og musik.

     

Vi startede med at synge "Vennesangen" sammen med Søren Westerholm, herefter fortalte han lidt om sig selv, og sin kone Kirsten , som var med for at hjælpe med instrumenterne, og så fordi de hyggede sig sammen når han var ude for at underholde, hvilket han var meget både i ældreklubber, som her, men også på skoler, i forsamlingshuse, på campingpladser, og iøvrigt i forsamlinger hvor man gerne ville høre lidt sang og musik.

Han fortalte også om sit samarbejde med sangeren Peter Vest ( ham med Veras Vinterven) og deres fælles projekt med en sangskriverklub som var åbnet i Vesthuset i Sorø.

Inden starten var der delt sanghæfter ud, så man kunne synge med, men inden da, var der kaffe med Inge og Sussis hjemmebagte boller, og Irenes fyldte vandbakkelser...Uhm smiley

Der blev sunget rigtig mange sange og viser den eftermiddag, man var rundt om både Kim Larsen, Lars Lilholt, Anne Linnet, Jakob Haugaard, Eva Madsen og mange mange flere.

I pausen gik der lister rundt, som man kunne skrive sig på, hvis man havde lyst til at komme med på udflugten til Ellegården d. 17 oktober, i forbindelse med klubbens 45 års fødselsdag, prisen er 300 kr pr. person, og indbefatter 2 retter mad med 2 glas vin, eller øl/vand, med efterfølgende kaffe og lagkage.                                       Der er levende musik ved Ove Larsen på Keyboard.

Efter endnu en omgang sange, afsluttet med vores slagsang, ver det tid til at vende næsen hjemad, efter en rigtig dejlig eftermiddag.

Referent: Betty Ellegaard

_______________________________________ oOo__________________________________________

 

 

Bankoarrangement i Esrum ældreklub d. 12 sept. 2013

Endnu et arrangement løb af stabelen i Gribskolens musiklokale d. 12 – 09 – 13 hvor Esrum Ældreklub afviklede efterårssæsonens første bankospil, hvortil der var mødt 54 medlemmer op

Men først var der fællessang, kaffe og Bradepandekage med æbler og kanel, bagt af Irene, Grethe og Betty, og selvfølgelig lidt småkager.

Inden vi gik i gang med spillet fortalte Irene et par vitser, af den lidt vovede slags, så vi kunne få løsnet lidt op for lattermusklerne.

Der var som sædvanlig flotte præmier i form af vin, chokolade, brændevin, o.s.v.

Men derudover havde Grethe Steinmand sponsoreret en hel række glas med hjemmelavet marmelade, Kai, Grethe og Bent Ole havde sponsoreret friske nyopgravede rødbeder i poser med 1 kg i hver, og herudover havde Bent Ole sponsoreret øl, så det var lidt anderledes sidegevinster man var heldig at få.

Vi skal fra bestyrelsens side gøre opmærksom på at vi i Esrum Ældreklub ikke bruger bankonummeret når en spiller har banko, dette har vi ikke gjort i mange år, og har heller ikke planer om at tage det op igen.

Efter spillet var der tid til en lille snak, hvorefter vi sang : Nu Piber Alle Klokker og bagefter vores slagsang.

Så var bussen ankommet,og vi sagde tak for i dag

Referent

Betty Ellegaard

_________________________________________oOo________________________________________

 

Referat af arrangement i Esrum Ældreklub d. 5 – 9 – 2013


Der var mødt 74 veloplagte medlemmer frem til det første arrangement efter startfesten.
Irene bød velkommen, og herefter blev der sunget Marken er mejet.
Claus og Svend Nielsen, dagens foredragsholdere
Irene bød velkommen til Claus og Svend Nielsen, som skulle guide forsamlingen på en vandring i Grib Skov.


Claus lagde ud med at påstå at Grib Skov er Danmarks største skov, d.v.s. At der godt nok er 3 skove i Jylland der er større, men de er tilplantet senere, nemlig fra 1700 tallet og ikke som Grib Skov 14000 år gammel, og derfor denne påstand.
Claus fortalte om istiden i Danmark, og viste billeder der kunne minde om de afvandede områder efter istiden, men det er først i de sidste 2000 år at Nordsjælland begyndte at ligne det vi kender i dag.
De tidligste beboere begyndte at bosætte sig her i stenalderen, da Nordsjælland var landfast med Sverige.
Mor Grib, som i øvrigt jord, troede man i Broncealderen, var en heks eller en gammel dame som boede i et gammelt hul træ.
Claus fortalte, og viste billeder af grave og gravhøje rundt om i Grib Skov, og vi så et billede af jernalderfolkets gravplads.
Esrum Kloster hørte vi også om, dette bygningsværk blev opført i middelalderen, i 1100 tallet, hvor der var mange flere bygninger, bl.a. en stor kirke, men af dette store bygningsværk er der kun ca. 1/3 tilbage.
Esrum kloster hørte dengang under bispestolen i Lund.
Claus fortalte om og viste billeder af kulsvidning, og så var det Svends tur til at fortælle om Kulfanden:
Indtil først i 1950erne blev der svedet kul, og det fortælles at når folk kom for at købe træ gjalt det jo om at få det så billigt som muligt, så når Kulfanden viste dem træet, var der jo både det ene og det andet i vejen med det, det var for vådt, der var for mange knaster i o.s.v. Så sagde han at han ville vise dem noget andet, og så tog Kulfanden dem med på kroen, drak dem grundigt på pelsen, hvorefter han kørte en anden vej hjem hvor de kikkede på det samme træ, som de nu syntes var fint,
og købte det til den først forlangte pris.
Kulfanden huserede der hvor Kagerup savværk ligger i dag, man mener at det var ham der startede Kagerup savværk. Der var bare det ved ham, at han snød så grueligt i skat, at da han døde var der så mange penge til kommunen at man kunne købe en vejtromle for pengene og betale kontant.Svend fortalte også om træskomandens
Jens, der gik på jagt om natten, og gav kødet til de fattige, og nok også beholdte noget af det selv.
Claus fortalte om kongernes Nordsjælland, hvor man opdrættede heste i massevis ved Esrum kloster, og drev både skovarbejde og fiskeri.
Omkring Reformationen i 1500 tallet byggede man Frederiksborg Slot men der var for lidt vand i Slotssøen, og derfor lavede man en kanal fra Gribsø til Slotssøen. Desværre brændte slottet, på
Frederik d.7 og Grevinde Danners tid, det blev, som alle ved, genopbygget, men ser ikke helt ud
som det gjorde fra starten.
De gamle konger var alle meget interesserede i jagt, og i 1699 anlagde man en plads til Perforcejagt den såkaldte syvstjerne, dette var et kæmpeafbejde, der i alt krævede 100.000 mandetimer.
Claus fortalte om Kongens Bøge og Dronningens Bøge, og om Frederik den 4' sten fra 1702.
Svend fortalte om skovhuggere, kortspil, præmiewhist og manden der kunne spise en hel hindbærroulade efter kortspillet.
Og Claus sluttede af med at fortælle om Søren Kirkegaard og hans elskede Gilbjerghoved.
Det var en rigtig hyggelig og spændende eftermiddag, som mange var meget glade for, og som måske kunne gentages med et andet emne.
Peter Agerbo fra Gribskov IT-Service, et firma som tilbyder hjælp til folk der har problemer med IT, PC og tekstbehandling, kontakt til kommune, bank og offentlige myndigheder o.s.v.
Man kan kontakte Gribskov IT-Servise på tlf: 20122019 eller sms
Mailadresse er Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller gennem Bonderosen
Peter Agerbo
Referant
Betty Ellegaard

 

_________________________________________oOo_______________________________________

 

 

Referat af Startarrangement i Esrum Ældreklub d. 22 August 2013

 

 

Startfesten i Esrum ældreklub startede kl. 17, og der var mødt 66 medlemmer frem til dette arrangement, som blev afviklet på Tingbakkeskolen, som nu har skiftet navn til Gribskolen.

 

Irene startede med at byde velkommen til alle, og berettede herefter om en hilsen til alle fra Per, som i længere tid har været alvorlig syg, og var afgået ved døden d. 20 – 8 .

Herefter orienterede hun om kommende arrangementer frem til jul.

 

Herefter spistes den medbragte mad, og mens maden blev spist, og der blev snakket ivrigt rundt ved bordene, fortalte Irene et par vitser, som satte humøret endnu et par gradet i vejret.

 

Efter maden gik ” Rynkevriderne” igang med at spille alle de gode gamle sange som alle kunne synge med på, specielt fordi de inden da, havde delt sanghæfter ud ved bordene.Ind imellem var der også nogle der fik rørt benene og danseskoene.

 

Efter underholdningen blev der serveret kaffe med pæretærte med flødeskum og cremefraise

En rigtig hyggelig startfest, som lover godt for den kommende sæson.

 

Referent

Betty Ellegaard